Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ανακαινίσεις Τζαφεράι Παναγιώτης
Ανακαινίσεις, Μεταλλικές Κατασκευές, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Κουφώματα | Καρδίτσα


Επιλέγουμε οικολογικά υλικά και σχεδιάζουμε βιοκλιματικά. Ο βιοκλιματικός τρόπος σχεδιασμού κάθε κατοικίας (ανοίγματα, συστήματα σκίασης, προσανατολισμός, μηχανολογικός εξοπλισμός) δημιουργεί τις απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες προκειμένου να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και το φωτισμό.

Εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των μονωτικών υλικών τα οποία είναι άφλεκτα, εμποδίζουν την υγρασία ενώ παράλληλα επιτρέπουν στον τοίχο να αναπνέει.

Ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, μεταλλικες κατασκευές, σιδηροκατασκευές ΙΝΟΧ, κουφώματα αλουμινίου, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος, Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία του κυρίου Τζαφεράι Παναγιώτη, είναι μια εταιρεία με πολυετή και ανοδική πορεία στον τομέα των ανακαινίσεων. Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή εξωτερικών όψεων κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου αλλά και την ανακαίνιση μερική ή γενική, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Για την επιτυχημένη εργασία μας, στηριζόμαστε στους άρτια καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς και το συνεργείο μας που εκτελεί υπεύθυνα και επιβλέπει κάθε έργο που μας αναθέτετε. Σχεδιάζουμε κάθε ανακαίνιση με βάση τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες του χώρου, αλλά και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας, δίνοντας έμφαση και στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιούμε μόνο ανώτερης ποιότητας υλικά απο δοκιμασμένους προμηθευτές για άριστο αποτέλεσμα, με αντοχή στο χρόνο. Και βέβαια παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Φιλικά,
ΤΖΑΦΕΡΑΪ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και όποιο μέρος της Ελλάδας μας ζητηθεί.
Πάντα στη διάθεσή σας.