ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ανακαινίσεις Τζαφεράι Παναγιώτης
Ανακαινίσεις, Μεταλλικές Κατασκευές, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Κουφώματα | Καρδίτσα

H εταιρεία μας διακρίνεται και στο χώρο των κουφωμάτων. Αυτό το πέτυχε με την εμπιστοσύνη και την προσωπική επαφή των πελατών της.Τα κουφώματα μας παράγονται με προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα, κάνοντας χρήση αλουμινένιων κουφωμάτων αλλά και PVC.

Τα Χαρακτηριστικά των αλουμινένιων είναι:
  • Θερμομόνωση
  • Εύκολη συντήρηση
  • Το κούφωμα σας καθαρίζεται εύκολα με νερό και κοινά καθαριστικά. Σε αυτό βοηθούν η λεία επιφάνεια, η λοξή πατούρα στο εσωτερικό της κάσας και η ειδική αντιστατική επεξεργασία των προφίλ. Η κλειστή και λεία επιφάνεια των προφίλ προσφέρει ιδανική προστασία κατά της μακροχρόνιας ρύπανσης.
  • Ηχομόνωση - απολαύστε την ηρεμία που εξασφαλίζουν στο χώρο σας τα προφίλ των συστήματων μας. Με την τοποθέτηση ειδικών ηχομονωτικών τζαμιών επιτυγχάνεται ιδανική προστασία από θόρυβο
Με τη χρήση ηχομονωτικών τζαμιών σε διάφορα πάχη, μπορείτε να μειώσετε το θόρυβο ακριβώς στο επίπεδο που επιθυμείτε.
 
  • Στεγανότητα
Τα δύο λάστιχα στεγάνωσης συγκρατούν τα ρεύματα αέρα, τη σκόνη και τα νερά έξω από το σπίτι και φροντίζουν για ένα άνετο κλίμα στους εσωτερικούς χώρους. Με το μεγάλο πλάτος των λάστιχων στεγάνωσης, το κούφωμα σας παραμένει υδατοστεγανό και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, άνεμος).
 
  • Ελεύθερη επιλογή χρωμάτων και διακόσμησης ξύλου:

Τα κουφώματα μας μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές αποχρώσεις, σε ξύλο, λευκό αλλά και έγχρωμα.Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

 


 

Όσον αφορά τα PVC -  έχουν μέση διάρκεια ζωής άνω των 20 χρόνων και ειδικότερα όσον αφορά σωλήνες και κουφώματα, ακόμα μεγαλύτερη.

Τα συγκεκριμένα κουφώματα, έχουν μεγαλύτερη αντοχή και φθηνότερη συντήρηση σε σχέση με τα ξύλινα, τα οποία προσφέρουν αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά από τη μια το υψηλό κόστος κατασκευής και από την άλλη η ευαισθησία του ξύλου, το κάνουν απαγορευτικό ακόμα και σε υπερπολυτελείς κατασκευές.H κατασκευή κουφωμάτων από PVC, το οποίο λόγω της μικρότερης σκληρότητάς του από το αλουμίνιο προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα και τέλεια εφαρμογή των διαφόρων μερών του κουφώματος άρα και πολύ καλυτερη μόνωση στον χώρο μας.
 
H κατασκευή κουφωμάτων από PVC μας προσφέρουν:
 
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, λιγότερα έξοδα για πετρέλαιο.
Τα συνθετικά κουφώματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας από τα αντίστοιχα κουφώματα αλουμινίου ή ξύλου, συμβάλλοντας στις περικοπές των ενεργειών μιας οικογένειας . Η τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων σε οποιαδήποτε κατασκευή, μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.
 
  • Ασφάλεια 
Ο αριθμός των διαρρήξεων αυξάνεται διαρκώς. Μια αποτελεσματική προστασία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αποτελεί η τοποθέτηση των κατάλληλων κουφωμάτων. Τα συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται από ανθεκτικά πολυθάλαμα προφίλ με ενσωματωμένη χαλύβδινη ενίσχυση και περιμετρικούς μηχανισμούς ασφαλείας που αποτρέπουν την διάρρηξη και εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. 
 
  • Ανθεκτικότητα – Μηδενική συντήρηση 
Ακόμα και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες ή η θαλασσινή αλμύρα δεν μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων. Τα συνθετικά κουφώματα δε σαπίζουν , δε στραβώνουν , δεν απαιτούν βάψιμο και κυρίως δεν αλλοιώνονται χρωματικά.
 
  • Θερμομόνωση – Ηχομόνωση 
Τα κουφώματα που κατασκευάζονται από συνθετικά προφίλ αποτελούν αναμφισβήτητα τα πιο θερμομονωτικά κουφώματα. Διαθέτοντας με μεγάλη διαφορά από κουφώματα που κατασκευάζονται από άλλα υλικά τον καλύτερο συντελεστή θερμοπερατότητας και διατηρούν τους χώρους στους οποίους έχουν τοποθετηθεί ζεστούς το χειμώνα 
Αντίστοιχα στον τομέα της ηχομόνωσης, τα συνθετικά κουφώματα παρέχουν την καλύτερη προστασία από το θόρυβο και κάνουν άνετη τη ζωή μας στο σπίτι ή στο γραφείο.
 
  • Φιλικά προς το περιβάλλον 
Η διαδικασία παραγωγής των προφίλ των συνθετικών κουφωμάτων χρειάζεται λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα άλλα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται κουφώματα. Τα συνθετικά κουφώματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς ανακυκλώνονται εξ ολοκλήρου και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στην παραγωγή νέων συνθετικών προφίλ.
 

Πόρτες

 

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Κουφώματα PVC

 

Γκαραζόπορτες

 


Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και όποιο μέρος της Ελλάδας μας ζητηθεί.
Πάντα στη διάθεσή σας.