ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ανακαινίσεις Τζαφεράι Παναγιώτης
Ανακαινίσεις, Μεταλλικές Κατασκευές, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Κουφώματα | Καρδίτσα


 

Στην εποχή μας, υπάρχει μια σαφής προτίμηση των προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων, μιας και συναντάμε μεταλλικές κατασκευές σε σύγχρονα έργα, όπως γέφυρες, στάδια, βιομηχανικά κτίρια κ.α.

Για την κατασκευή των μεταλλικών κτιρίων, χρησιμοποιείται ο χάλυβας. Ο χρόνος ζωής ενός κτιρίου και η ασφάλεια που μας παρέχει εξαρτώνται κατά μεγάλο βαθμό από αυτό το υλικό, το οποίο παρουσιάζει υψηλή αντοχή στην ατμοσφαιρική διάβρωση, έχει διπλάσια διάρκεια ζωής σε σχέση με το σκυρόδεμα και είναι σχετικά ελαφρύ, καθώς και εύπλαστο υλικό.

 

Πλεονεκτήματα Προκατασκευασμένων Μεταλλικών Κτιρίων:

  • Η κατασκευή και ο συνδυασμός των υλικών προσφέρουν το μεγαλύτερο βαθμό πυρασφάλειας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια.
  • Παρουσιάζουν μεγάλη αντισεισμικότητα, ακόμη και σε περίπτωση σεισμού μεγάλου τόξου, οι κατασκευές, λόγω της ελαστικότητας που παρουσιάζουν, μετατοπίζονται κατά 4-5 χιλιοστά.
  • Παρέχουν ασφάλεια απέναντι σε κάθε καιρικό φαινόμενο και προτείνονται ανεπιφύλακτα για θαλάσσιες και ορεινές περιοχές.
  • Προσφέρουν σταθερό προϋπολογισμό του έργου ως αποτέλεσμα της δυνατότητας επακριβούς κοστολόγησης των στοιχείων και της συναρμολόγησης τους, καθώς και των μέσων μεταφοράς.
  • Μειώνουν το χρόνο εκτέλεσης και παράδοσης του έργου σε 50-75% σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές και συμπιέζουν το κόστος κατασκευής εξαιτίας της χρήσης προκατασκευασμένων στοιχείων.
  • Κατασκευάζονται σε βιομηχανικές μονάδες που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
  • Η εταιρία μας, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού και ενός μεταλλικού κτιρίου. Αυτές οι κατασκευές παρέχουν όλα τα ευεργετικά στοιχεία του οπλισμένου σκυροδέματος και του χάλυβα, αντιμετωπίζοντας πλήρως το ζήτημα της πυρασφάλειας.

Έχουν μεγάλη φέρουσα ικανότητα, παρουσιάζουν καλή πυραντίσταση, ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ είναι εύκολη η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση τους.

Οι σύμμεικτες κατασκευές έχουν μεγάλη απήχηση διεθνώς και δειλά δειλά κάνουν την εμφάνιση τους και στην χώρα μας.

Το πεδίο των μεταλλικών κατασκευών διευρύνεται συνεχώς και έργα με φέροντα σκελετό αποκλειστικά από μέταλλα, κράματα μετάλλων ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά συναντώνται όλο και πιο συχνά στις σύγχρονες πόλεις και σε μεγάλα δημόσια έργα.

 

Κάγκελα

 

Μεταλλικές Πέργκολες
Πτυσσόμενα Κάγκελα

 

Σκάλες

 

Στέγαστρα

 

Διαχωριστικά

 

Διάφορες Κατασκευές

 

 


Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και όποιο μέρος της Ελλάδας μας ζητηθεί.
Πάντα στη διάθεσή σας.