ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ανακαινίσεις Τζαφεράι Παναγιώτης
Ανακαινίσεις, Μεταλλικές Κατασκευές, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Κουφώματα | Καρδίτσα


Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου.

Σας προτείνουμε ιδέες και ευέλικτες λύσεις, για την βέλτιστη οργάνωση, εργονομία και διαρρύθμιση του χωρου σας. Σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές λύσεις διακόσμησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και χρωματισμούς που ανανεώνουν καθολικά το χώρο.

Η βέλτιστη ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας, η επιλογή φωτισμού που θα αναδεικνύει τους χρωματισμούς, τα υλικά επενδύσεων και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα έχουμε επιλέξει, αν πρόκειται για ένα κατάστημα.
Η δημιουργία χώρων λειτουργικών, με την βέλτιστη εκμετάλλευση των χώρων και η χρήση διακοσμητικών στοιχείων καθώς και ειδικών κατασκευών δημιουργώντας μια θεματική ενότητα, αν πρόκειται για ένα café-bar, ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο.
Η ανάδειξη της εικόνας μιας εταιρίας, ο σχεδιασμός των χώρων ώστε να διευκολύνουν την καθημερινή εργασία των ανθρώπων, αν πρόκειται για γραφεία μιας εταιρίας.
Η εταιρική ταυτότητα μέσα από τα στοιχεία του χώρου.
 

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και όποιο μέρος της Ελλάδας μας ζητηθεί.
Πάντα στη διάθεσή σας.